Kontakt

LET'S TALKHör av dig till oss

 
 
 

OFTA FÖREKOMMANDE FRÅGOR

 

 

Här nedan kan ni läsa om frågor som ofta dyker upp från er som tittar. Vi fyller på med fler frågor och svar ju mer som kommer in. Hittar ni inte svaret på frågan ni har här nedan är ni hjärtligt välkommen att skicka oss ett mail. Vi svarar alltid och tycker dina frågor och synpunkter är väldigt viktiga. Utan dig inget Krubb.

Ska det hacka så mycket i avsnitten?


Ja, det är en del av den klippteknik som togs fram under studietiden när Olof gjorde programmet StudentKöket. Vi jobbar dock på att hitta en balans i klippningen där klippestetiken och tittarupplevelsen går mer hand i hand.
Hur ofta kommer det nya avsnitt?


När vi släpper avsnitt kommer de varje vecka torsdagar kl 15. Just nu är vi inne i en paus, men kommer tillbaka med nya avsnitt under hösten.

Hur gör jag om jag har synpunkter eller vill tipsa om recept?

 

Då är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss med dina synpunkter eller förslag på recept. Vi läser och svarar på alla mail vi får. Era synpunkter är viktiga för oss, både positiva och negativa.

 

 

Recepten känns ibland lite lösrykta ibland, hur ska jag kunna använda dem?

 

Man höftar lite och sen gäller det att smaka, smaka, smaka. Och det går alltid att slänga in någon skvätt till om du inte är nöjd.

 

INSAMLING

 

Om ni vill ge oss en slant så vi kan göra Krubb ännu bättre. Här finns möjligheten via PayPal.

Email: info@krubb.nu

FÖLJ OSS


Följ oss i våra sociala medier. Glöm inte att gilla och dela.

© Copyright. All Rights Reserved.